Në Malishevë fillon riparimi i kanalizimeve

MalishevëPostuar: 14:06 / 11.09.2017

Në kuadër të realizimit të projekteve të planifikuara në Komunën e Malishevës, sot ka filluar të realizohet edhe projekti për riparimin e rrjeteve ekzistuese të kanalizimeve, të cilat kanë defekte, apo janë bllokuar për shkaqe të ndryshme.

Në mesin e këtyre riparimeve, është edhe kanalizimi në lagjen “Mirëdita” në Malishevë, pasi një pjesë e kanalizimit të kësaj lagjeje, ishte i dëmtuar dhe nuk ishte i lidhur ne kolektorin kryesor të ujërave të zeza, transmeton InfoKomuna.

Punimet në riparimin e këtij rrjeti të kanalizimin e kanë parë nga afër i pari  i Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i urbanizimit, Ahmet Morina.

Ata janë njoftuar me punimet që po kryhen, si dhe me problemin që është ballafaquar kjo pjesë e lagjes “Mirëdita”, por që nga sot, problemi i tyre do të zgjidhet përfundimisht, dhe do të jenë të kyçur në rrjetin kryesor të ujërave të zeza.

Me këtë rast, kryetari Begaj, ka kërkuar që punimet të kryhen me standarde dhe cilësi, dhe të mos ketë probleme kjo pjesë e kësaj lagjeje, si dhe në çdo vend tjetër, ky kryhen renovimet, të mos përsëriten problemet e njëjta.

Nga ana tjetër, drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, ka bërë të ditur se do të riparohen të gjitha rrjetet e kanalizimeve, që janë paraparë të riparohen dhe do të eliminohen problemet e bllokimit të sistemeve të kanalizimit.
/InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Ferizaj publikon listën e uzurpatorëve të pronave komunale 12:39 / 16.05.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu në fushatën zgjedhore të zgjedhjeve lokale, pati dhënë zotimin se në qeverisjen e tij, për herë të parë do të bëhen publike lista e pronave komunale, lista e uzurpatorëve të pronës komunale si dhe lista e shfrytëzuesve...
PodujevëKomente: 0 Podujeva përfiton 136 mijë euro grant nga DEMOS-i 12:03 / 18.05.2018 Nënkryetari i Komunës së Podujevës Nexhmi Rudari priti në takim menxherin e projektit të DEMOS, Prend Krasniqi, me të cilin finalizuan marrëveshjen e bashkëpunimit të Grantit të Performancës.
ShtimeKomente: 0 Shtimja diskuton Kornizën Afatmesme Buxhetore 11:44 / 19.05.2018 Drejtorët e drejtorive komunale janë informuar nga ana e nënkryetarit të Komunës, Rrahman Jakupi dhe Zyrtarit Kryesor Financiar, Jetush Rrafshi lidhur me Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB).