Malishevë, Inspektorati në aksion për kontrollimin e mallrave me afat të skaduar

MalishevëPostuar: 11:42 / 21.12.2017

Inspektorati i Komunës së Malishevës, ditëve të fundit është në aksion të përgjithshëm në të gjitha marketet dhe dyqanet, sidomos ato që shesin mallra ushqimore, për kontroll të afatit të përdorimit të mallrave, sidomos atyre ushqimore, pasi tashmë jemi në prag të festave të fundit dhe konsumimi i mallrave ushqimore, është më i madh.

Sipas shefit të inspektoratit në Malishevës, Bardhyl Buçaj, inspektorët komunal, në vazhdimësi janë në terren dhe në mënyrë të vazhdueshme janë duke i kontrolluar të gjitha pikat e shitjes, qoftë dyqane të mëdha apo të vogla, në mënyrë që të sigurohen se përdorimi i produkteve është me afat të përdorimit dhe brenda kushteve të përcaktuara me ligj.

Buçaj, gjithashtu ka thënë se "shëndeti i qytetarëve është mbi të gjitha dhe për këtë qëllim inspektorët do të jenë në shërbim të vazhdueshëm, në mënyrë që to sigurohen për përdorim të mallrave pa afat të skaduar të përdorimit".

Po ashtu, Buçaj, ju bën thirrje qytetarëve, që nëse eventualisht mund të hasin në produkte me afat të skaduar të përdorimit, menjëherë ti informojnë inspektorët komunal./InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Amendamente jokushtetuese kthejnë mbrapsht Projektligjin për Prishtinën 09:45 / 25.04.2018 Teksa autoritetet komunale shfaqën shpresën se miratimi i Projektligjit për Prishtinën është afër fundit, në takimin e së martës, Komisioni për Legjislacion e ka kthyer prapa këtë dokument me arsyetimin se ka shumë amendamente jokushtetuese.
GllogocKomente: 0 Lladrovci fton pronarët e kombibusëve që ta respektojnë ligjin 16:59 / 25.04.2018 Gjatë ditës së sotme, pas një proteste të organizuar nga pronarët e kombibusëve të Komunës së Drenasit para objektit të Komunës, Kryetari Ramiz Lladrovci i ka takuar ata duke u informuar për qëllimin e protestës së tyre.