UNDP ndërtoi shkallët emergjente në shkollën e fshatit Astrazup

MalishevëPostuar: 15:13 / 10.07.2019

Ka përfunduar sot ndërtimi i shkallëve emergjente në SHFMU “Ganimete Tërbeshi” në Astrazup të Komunës së Malishevës. Ndërtimi i shkallëve të emergjencës në këtë shkollë është mundësuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).

Ky projekt në këtë shkollë është realizuar në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimin në mes të UNDP-së dhe Komunës së Malishevës.

Qëllimi i këtij investimit është krijimi i sigurisë, në rastin konkret për nxënësit e kësaj shkolle, të cilët rast emergjent, duhet të përdorin shkallët e emergjencës. /InfoKomuna/

SkënderajKomente: 0 Hapet Panairi i veshjeve tradicionale në Skenderaj 13:32 / 22.07.2019 Në Sheshin “Adem Jashari” në Skenderaj sot është hapur Panairi i veshjeve tradicionale, i organizuar nga Shoqata “Drugëza” dhe nën patronatin e kryetarit të Komunës, Bekim Jashari.
VitiKomente: 0 Në Viti u shkaktuan 196 zjarre nga janari deri në korrik 12:20 / 22.07.2019 Për shkaqet e mundshme të zjarrit dhe zjarre vëniet e qëllimta, si dhe rreziqet dhe pasojat ligjor, është mbajtur sot një tryezë ku është diskutuar rreth kësaj teme, e cila sidomos në sezonin veror, po shkakton dëme të konsiderueshme si në ekonomitë familjare,...