MamushëKomente: 0 Qeveria do të ndajë fond emergjent edhe për Mamushën 14:22 / 23.08.2018 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim kryetarin e Komunës së Mamushës, Abdulhadi Krasniq dhe deputetët nga Partia Demokratike Turke e Kosovës, Fikrim Damka dhe Mufera Shinik, që janë pjesë e Grupit Parlamentar 6+ në Kuvendin e Republikës së...
MamushëKomente: 0 10 mijë euro për sigurim fizik të 2 objekteve të Mamushës 18:15 / 13.02.2017 Komuna e Mamushës planifikon që të angazhojë një kompani private për sigurimin fizik të objekteve të saj. Për këtë shërbim tashmë është shpallur njoftimi për kontratë në ueb faqen e Komision rregullativ për prokurimin publik.
MamushëKomente: 0 Mamushë: Anulohet sërish tenderi për ndriçimin publik në dy rrugë 13:26 / 31.10.2016 Përpjekjet për shtrimin e rrjetit të ndriçimit publik në Komunën e Mamushës së fundmi nuk po kanë sukses, pasi që ky autoritet kontraktues nuk po gjen operatorë të përshtatshëm për jetësimin e këtij projekti për rrugët “Cumhuriyet” dhe...
MamushëKomente: 0 Mamusha me linjë të re të përpunimit të perimeve 10:23 / 12.05.2016 Bashkimi Europian (BE)ka mbështetur kooperativën bujqësore në Mamushë me linjën e re për përpunimin e perimeve, e cila është dhënë në kuadër të projektit të granteve "Zhvillimi Ekonomik Bujqësor në Kosovën Jugore", i zbatuar nga IPSIA me OJQ...
MamushëKomente: 0 Agjencia Kundër Korrupsionit mbyll rastin ndaj kryetarit të Mamushës 21:03 / 10.01.2016 Agjencia Kundër Korrupsionit ka marrë vendimin që ta mbyllë rastin ndaj kryetarit të Komunës së Mamushës, Arif Bütüç, për shkak se ka konstatuar se ky zyrtar i lartë publik ka shmangur gjendjen e konfliktit të interesit në të cilin ndodhej, si person i autorizuar...