Drejtori i Kadastrës dhe një zyrtar i Mamushës arrestohen nën dyshim për keqpërdorime

MamushëPostuar: 08:22 / 11.11.2016

Drejtori i Urbanizmit, Kadastrës dhe Mjedisit në Komunën e Mamushës është arrestuar, sikurse edhe një person tjetër nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërsa pjesë e hetimeve në lidhje me rastin e dyshuar për falsifikim të dokumenteve zyrtare të përdorura për tërheqjen e subvencioneve të dhëna për bujqësi është një grup më i gjerë, që janë duke u hetuar me procedurë të rregullt. Policia e Kosovës, të enjten, ka njoftuar se në Mamushë janë arrestuar dy persona me dyshimin se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare. /KohaDitore/

PrishtinëKomente: 0 Ahmeti vs Abrashi 09:40 / 17.11.2017 Balotazhi për kryetarin e Prishtinës do të përballë kryetarin aktual, Shpend Ahmeti, i cili po e synon edhe një mandat dhe rivalin e tij nga LDK-ja, Arban Abrashi.
Komente: 0 Rinumërimi i 440 vendvotimeve drejt fundit 14:00 / 17.11.2017 Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve procesi i rinumërimit të 440 vendvotimeve nga zgjedhjet për kuvende komunale është duke shkuar drejt fundit.
PrizrenKomente: 0 Prizren, vazhdon tejkalimi i lejeve ndërtimore në qendrën historike 13:41 / 17.11.2017 Praktika e mos respektimit të pëlqimeve të autoriteteve të trashëgimisë kulturore gjatë aktiviteteve ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit po vazhdon. Sipas zyrtarëve të Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prizren, rasti i fundit i kësaj...