Mamushë: Anulohet sërish tenderi për ndriçimin publik në dy rrugë

MamushëPostuar: 13:26 / 31.10.2016

Përpjekjet për shtrimin e rrjetit të ndriçimit publik në Komunën e Mamushës së fundmi nuk po kanë sukses, pasi që ky autoritet kontraktues nuk po gjen operatorë të përshtatshëm për jetësimin e këtij projekti për rrugët “Cumhuriyet” dhe “Bahcelik”, shkruan sot “Koha Ditore”.

Zyra e Prokurimit në këtë Komunë ka bërë të ditur se është detyruar që ta anulojë edhe ritenderimin për këtë kontratë, pasi që dy operatorët që kanë konkurruar nuk i kanë përmbushur kriteret e parapara, ani pse tenderi në fjalë që shpallur me afat të shkurtuar kohor, për shkak se po vjen fundi i sezonit të ndërtimit dhe i vitit fiskal./KohaDitore/

FerizajKomente: 0 Debatohet për zgjerimin e rrugës nga Prelezi i Jerlive - Fshati i Vjetër 13:42 / 18.01.2018 Organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim edhe më Ministrinë e Infrastrukturës, këtë të enjte është mbajtur debat publik lidhur me shpronësimin e pronave të paluajtshme të parcelave që gjendjen në hyrje të qytetit të...
KlinëKomente: 0 Kryetari Elezaj premton përkrahje të sistemit të arsimit 14:51 / 15.01.2018 Me rastin e fillimit të mësimit në gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2017/2018, Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, i shoqëruar nga Drejtori i Arsimit, Arben Limani dhe ai i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Naser Morina, kanë vizituar sot shkollën fillore të...