Mbi 1 mijë tiketa trafiku të shqiptuara në 24 orëshin e fundit

Postuar: 12:45 / 12.01.2018

Që nga hyrja në fuqi e Ligjit të Ri të Komunikacionit më 1 janar, si dhe duke pasur parasysh shpeshtimin e aksidenteve të komunikacionit, Policia e Kosovës ka filluar me masat e rrepta të saj.

Nga raporti policor bëhet e ditur se vetëm në 24 orëshin e fundit në Kosovë janë shqiptuar 1061 tiketa trafiku në të gjithë Kosovën.

Numri i aksidenteve gjatë kësaj periudhe kohore është 46 të tilla, ndërkaq që një ka përfunduar me fatalitet.

Komente: 0 Shtohet numri i sulmeve ndaj rojeve të pyjeve 10:49 / 19.10.2018 Dy roje të Parkut Kombëtar të Sharrit në Mushtisht të Suharekës kanë pësuar lëndime të rënda si pasojë e sulmit të tre personave. Policia e Kosovës ka arrestuar të dyshuarit dhe dy prej tyre janë dërguar në mbajtje.
MalishevëKomente: 0 Pastrohet përroska në qytetin e Malishevës 11:38 / 19.10.2018 Sot në Malishevë është zhvilluar aktiviteti i pastrimit të Mirusha, që kalon nëpër qytet. Aksioni është organizuar në bashkëpunim mes koordinatores së aksionit për Malishevë, njofton kumtesa komunale.