BE hap qendër kulturore në Mitrovicën e Veriut

Mitrovica Ver.Postuar: 14:05 / 07.05.2018

Përfaqësuesja e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ishte e pranishme në hapjen e zyrës së re të Qendrës Kulturore në Mitrovicën e Veriut, njofton Klan Kosova.

Apostolova ka thënë se sa i përket hapjes përfundimtare të urës së Ibrit nuk mund të japë një përgjigje, ndërsa ka deklaruar se  Kosova ka një të ardhme të ndritur evropiane.

Ajo ka folur edhe për idenë e liberalizimit të vizave dhe ka thënë që është optimiste por sipas saj secili shtet mbetet të votojë në mënyrë vetanake.

PrizrenKomente: 0 QMF 1 në Prizren bëhet me Njësi Diabetike 14:47 / 15.04.2019 Në vazhdën e riorganizimit të njësive shëndetësore për të ofruar shërbime më kualitative, tanimë Qendra e Mjekësisë Familjare 1 ka Njësinë e saj Diabetike.