MPB dorëzon vetura për shërbimet emergjente për tri komunat veriore

Mitrovica Ver.Postuar: 16:23 / 15.12.2017

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt ceremonia e pranim-dorëzimit të tre veturave për zyrtarët e departamenteve për zjarrëfikje për komunat, Mitrovicë e Veriut, Zveçanit dhe Zubin Potokut.

Sipas komunikatës nga MPB në këtë ceremoni morën pjesë, ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, zëvendësministri i punëve të Brendshme, Milan Radojevic, drejtori i AME-së, Fadil Kodra, kryetari i Komunës së Mitrovicës veriore, Goran Rakiç, Vucina Jakovic, Kryetari i Zveçanit si dhe zyrtarë të tri komunave.

Këto tri vetura i ka ndarë Agjencia për Menaxhim Emergjent për drejtoritë e Emergjencave, me qëllim të përmirësimit të shërbimit për qytetarët e asaj pjese.

Po ashtu gjatë këtij takimi u diskutua edhe për sfidat me të cilat ballafaqohen tri komunat veriore sa i përket aspektit të menaxhimit të emergjencave dhe për bashkëpunimin sa i përket nivelit lokal me Ministrinë e Punëve të Brendshme

GjilanKomente: 0 Kurteshi-Emini: Kuvendi Komunal i Gjilanit kthehet në punë më 2 qershor 17:08 / 26.05.2020 Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF) sot ka mbajtur takimin e parë pas pushimit të detyruar shkaku i pandemisë, ku ka shqyrtuar dhe rekomanduar për Kuvend Komunal Informatën rreth gjendjes së pandemisë Covid-19, raportin e punës për vitin 2019 të kryetarit të Komunës, raportin...
GllogocKomente: 0 Lladrovci raporton për mjetet e shpenzuara për menaxhimin e Covid-19 15:13 / 27.05.2020 Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës, ku për diskutim ishin 5 pika të rendit të ditës. Mirëpo kryetari Lladrovci ka propozuar edhe dy pika shtesë, propozim vendimin të Statutit Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr.Hafir Shala” me...