MitrovicëKomente: 0 Nxënësit rrezikohen nga shembja e shkollës në Mitrovicë 10:22 / 21.05.2018 Nafije Rexha, mësimdhënëse e klasës së tretë, sa herë bie zilja e shkollës, del në korridor për t’u kujdesur për nxënësit, pasi ka frikë që numri i madh i nxënësve mund të ndikojë në shembjen e katit të dytë të shkollës.
MitrovicëKomente: 0 Mbahet Festa e Abetares në Mitrovicë 14:18 / 17.05.2018 Nën organizimin e Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, po mbahet Festa e Abetares në Mitrovicë.
MitrovicëKomente: 0 Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë bëhet me ndërtesa të reja 15:58 / 10.05.2018 Kompleksi i ndërtesave në ndërtim i Universitetit “Isa Boletini“ të Mitrovicës, është vizituar nga zëvendësministri i Ministrisë së Administratës Publike, Sami Hajdaraj, me bashkëpunëtorë. Në këtë kompleks, që konsiderohet njëri prej...
MitrovicëKomente: 0 Mitrovicë, memorandum bashkëpunimi për fuqizimin e të rinjve në komunitet 13:17 / 10.05.2018 Nënkryetari i Komunë, Faruk Mujka dhe Drejtori Ekzekutiv i Rrjetit të Edukatorëve Bashkëpunëtorë (PEN), kanë nënshkruar të enjten një memorandum bashkëpunimi në mes të Komunës dhe PEN për promovimin e gjithëpërfshirjës sociale, fuqizimin e të rinjve,...
MitrovicëKomente: 0 Bizneset mitrovicase bashkohen në Vala 15:33 / 03.05.2018 Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”, si një nga institucionet me të rëndësishme të këtij qyteti si dhe disa kompani private, iu bashkuan të enjten Telekomit të Kosovës, Vala, për të përdorur produktet dhe shërbimet e reja të telefonisë mobile dhe...
MitrovicëKomente: 0 Digjet një veturë në Mitrovicë 10:53 / 24.04.2018 Ankuesi mashkull K/Serb ka njoftuar në polici se për shkaqe të panjohura zjarri e kishte kapluar veturën e tij.
MitrovicëKomente: 0 Edhe 80 fermerë mitrovicas përfitojnë serra 13:07 / 20.04.2018 Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri dhe drejtori i drejtorisë për Bujqësi, Ekrem Sadiku, kanë nënshkruar të premten kontratat me 80 fermerë përfitues të serrave.
MitrovicëKomente: 0 Bahtiri e Gashi flasin për sigurinë në Mitrovicë 15:38 / 18.04.2018 Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi ka pritur në takim kryetarin e komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, me të cilin diskutuan për situatën e sigurisë në Kosovë, në veçanti në komunën e Mitrovicës.
MitrovicëKomente: 0 Goditet nga vinçi në Mitrovicë 09:50 / 11.04.2018 Një person ka pësuar lëndime si pasojë e goditjes nga një vinç i cili ishte shkëputur nga kati i tretë.