Në Kamenicë makineritë e rënda pastrojnë pasojat nga vërshimet

KamenicëPostuar: 12:05 / 13.01.2021

Kamenicë – Mobilizim fantastik nga kompanitë që posedojnë makineri të rënda ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Arbor Group”, “Timoni”, “Fortuna”, “Teuta-M”, “Berisha Petrol”, po japin kontribut të jashtëzakonshëm në sanimin e rrugëve e lumenjve, të dëmtuara nga reshjet atmosferike. Fotot nga Topanica, Shipashnica dhe lagja Malësia!


#Bashkë kalohet çdo sfidë ka shkruar Kastrati./rajonipress/