NovobërdëKomente: 0 Rrokulliset traktori, lëndohen tre persona 11:11 / 13.10.2017 Policia e Kosovës njofton se i dyshuari mashkull k/serb derisa ishte duke drejtuar traktorin, dyshohet nga pakujdesia ka dalë nga rruga dhe për pasojë lëndime kanë pësuar vetë drejtuesi dhe dy pasagjerë meshkuj K/Serbë.
NovobërdëKomente: 0 Vetura godet tri femra në Novobërd 10:08 / 20.08.2017 Është arrestuar një person pasi që i njëjti përderisa ishte duke lëvizur me veturë dhe duke mos përshtatur shpejtësinë e lëvizjes me kushtet e rrugës, godet tri këmbësoret-viktimat femra k-shqiptare.
NovobërdëKomente: 0 Përmbyllet projekti për menaxhimin e hapsirave publike në Novobërdë 15:12 / 14.06.2017 DEMOS-i përmbylli puntorinë me përfaqësuesit e Komunës së Novobërdës. Qëllimi i punëtorisë ishte rishikimi dhe aprovimi final i “Planit për Mirëmbajtjen e Hapësirave të Hapura Publike” dhe “Planit për Investime në Hapësirat e Hapura...
NovobërdëKomente: 0 Rrjeti i ujësjellësit në Novobërdë ende pa menaxhim adekuat 13:24 / 07.04.2017 Komuna e Novobërdës ende nuk ka menaxhim ndaj rrjetit të ujësjellësit. Një interesim për ta bërë këtë punë e ka shfaqur kompania regjionale e ujësjellësit “Hidromorava” në Gjilan, porse janë duke pritur pëlqimin e CDI-së zvicerane për...
NovobërdëKomente: 0 Punësohen disa persona në Novobërdë 22:29 / 29.03.2017 Instituti Cilësor për Hulumtime Analiza dhe Trajnime (iCHAT), ka realizuar projektin për krijimin e Ndërmarrjes Shoqërore në Artanë për prodhimin e briketit në bashkëpunim me IOM (International Organization for Migration), të financuar nga Departamenti i shtetit i SHBA-ve.
NovobërdëKomente: 0 Novobërdë: Inaugurohen punimet në rrugën e Kosaqës 15:46 / 07.11.2016 Bajrush Ymeri derisa e ka inauguruar këtë rrugë së bashku me Lutfi Zharkun ka thënë se ky proces ka zgjatur shumë dhe ka falënderuar banorët për durimin dhe mirëkuptimin që kanë treguar.