Ministri i Infrastrukturës pret kryetarin e Novobërdës, i premton mbështetje

NovobërdëPostuar: 13:14 / 29.11.2017

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, e ka pritur sot kryetarin e rizgjedhur të Komunës së Novobërdës, Svetislav Ivanoviq.

Bëhet e ditur se ministri e Infrastrukturës i premtoi atij vazhdimin e mbështetjes së projekteve në përputhje me mundësitë buxhetore që do të ketë ajo në dispozicion.

“Ne si komunë e decentralizuar kemi disa projekte që do të na nevojitet ndihma e Ministrisë për t’i realizuar. Ndër projektet tona që ka rëndësi për qytetarët është edhe transporti humanitar, pra vazhdimi i këtij projekti dhe asfaltimi i disa rrugëve lokale”, tha Ivanoviq.

VushtrriKomente: 0 Në Vushtrri inspektorët mbikëqyrin vendosjen e flamujve në produkte 15:26 / 18.01.2019 Në zbatim të Urdhëresës së lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për caktimin e formës, përmbajtjes dhe përdorimin e flamurit mbi origjinën e produktit, Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se ka urdhëruar të gjithë operatorët ekonomikë që...
KaçanikKomente: 0 Komuna e Kaçanikut e angazhuar në pastrimin e rrugëve nga bora 11:27 / 14.01.2019 Kryetari i Kaçanikut Besim Ilazi dhe nënkryetari Ylber Bajra, udhëhoqën mbledhjen e fillimjavës së ekzekutivit komunal, ku u njoftuan me punët dhe aktivitetet javore si dhe me planifikimet për javën që sapo kemi filluar.