Banorët e Obiliqit bllokojnë komunën

ObilicPostuar: 09:34 / 12.09.2017

Banorët e katër lagjeve të Obiliqit si lagja Mjekiqi, Mirena, Berbatofci dhe janë duke protestuar sot që nga ora 7:00 e mëngjesit përball objektit të kësaj komune.

Ata kanë bllokuar komunën e Obiliqit pasi që duan që kërkesat e tyre të plotësohen.

E kërkesat e tyre kanë të bëjnë që të kthehet korniza e shpronësimit prej fillimit do të thotë që nga zero dhe të pranohet punësimi.

Sipas informatave protesta do të vazhdoj deri në orën 12:00.


 

FerizajKomente: 0 Komuna e Ferizajt ka aleate të fuqishme FSK-në 09:39 / 17.01.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, në mëngjesin e sotëm ka pritur në një takim komandantin e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes (KDS) të FSK-së, gjeneral brigade Enver Cikaqi me bashkëpunëtorët e tij të ngushtë, transmeton InfoKomuna.
LipjanKomente: 0 Ahmeti informon KFOR-in italian për sigurinë në Lipjan 16:05 / 17.01.2018 Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, sot në zyrën e tij ka pritur, kolonelin e KFOR-it Italian Danile Bajata shoqëruar nga major Bylent Kuzuku i KFOR-it Turk të cilët janë të vendosur në Lipjan.