Protesta e banorëve të Hades dhe Shipitullës zhvendoset para komunës

ObilicPostuar: 11:10 / 12.09.2017

Banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë janë duke protestuar para komunës së Obiliqit, të cilën më vonë do ta vizitojë kryeministri i zgjedhur i Kosovës Ramush Haradinaj.

Banorët protestues kanë kërkuar ndërprerjen e punës së makinerisë së KEK-ut në fshatrat e tyre dhe shfuqizim të të gjitha vendimeve që janë marrë nga Qeveritë e mëparshme.

Protestuesit e mbledhur para komunës i ka takuar edhe kryetari i Obiliqit Xhafer Gashi i cili u ka thënë atyre se sot do të ketë një takim me kryeministrin e vendit ku do të shqyrtohen edhe kërkesat e tyre.

“Shpresoj që Qeveria Haradinaj të bëjë zgjidhje për këta banorë”, tha Gashi ndërsa premtoi atyre një dëgjim publik me kryeministrin Haradinaj.

GllogocKomente: 0 Handikosit në Drenas përfiton mjete për persona në nevojë 16:54 / 16.05.2018 Handikosi në Drenas është pajisur me 17 karroca ndihmëse (shëtitore) lëvizëse për persona me aftësi të kufizuara të dhuruar nga donatorët, Daut Salihu nga Gjilani me vendqëndrim në Holandë dhe Burim Hajrizi nga Mitrovica me vendqëndrim po ashtu ne Holandë.
PrishtinëKomente: 0 Kthehet në rivlerësim tenderi i komunës së Prishtinës 10:17 / 18.05.2018 Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP)ka vendosur që ta kthej në rivlerësim tenderin për “Sigurimi fizik i objekteve të komunës së Prishtinës”. Është hera e dytë që ky tender do të rivlerësohet, pasi herën e parë një gjë e tillë ishte...
GllogocKomente: 0 Drenasi shënon Ditën botërore e hipertensionit 09:17 / 18.05.2018 Me rastin e Ditës botërore të hipertensionit, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Hafir Shala” në Drenas, ka organizuar aktivitete parandaluese në sheshin e qytetit “Fehmi Lladrovci”.