ParteshKomente: 0 Kryetari i Parteshit lirohet nga akuza për keqpërdorim të detyrës 16:20 / 23.02.2018 Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka liruar nga akuza të akuzuarin D.N. Ky i fundit me 16.10 2017 ishte dënuar më 6 muaj burgim më kusht, nga ana e Gjykatës Themelore në Gjilan, si fajtor për veprën penale “Keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtar” nga neni 422 paragrafi 1 i Kodit...
ParteshKomente: 0 Plaçkitet posta në Partesh 21:22 / 07.11.2016 Gjatë mesnatës së të dielës është plaçkitur Posta në Partesh me ç`rast janë vjedh para dhe dokumente.
ParteshKomente: 0 Parteshit 120 mijë euro për rrugë 23:12 / 20.07.2016 Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku me bashkëpunëtorë vizitoi Komunën e Parteshit, ku u taku me kryetarin e kësaj Komune, Dragan Nikoliq.