PejëKomente: 0 Pejë, inaugurohet dhoma miqësore për fëmijët me nevoja të veçanta 14:16 / 04.10.2018 Në Drejtorinë Komunale të Arsimit në Pejë është bërë inaugurimi i dhomës miqësore, e cila është donacion nga Save the Children dhe do t'i ndihmojë ekipin vlerësues komunal në punën e tyre, i cili bën vlerësimin pedagogjik të fëmijëve...
PejëKomente: 0 Peja “Komuna Model 2018” për Brezin e Gjelbër Evropian 10:29 / 25.09.2018 Në një ceremoni të “European Green Belt Association”, e organizuar nga OJQ-ja e Pejës ERA-Group (Environmentally Responsible Action) dhe fondacioni gjerman “Euronatur”, si bartëse të aktivitetit, ia ka ndarë të hënën Komunës së Pejës çmimin “Komuna...
PejëKomente: 0 Gjermanishtja kërkohet si gjuhë e dytë e huaj në Gjimnazin e Pejës 10:43 / 22.09.2018 Nxënësit e gjimnazit “Bedri Pejani” në Pejë, por edhe prindërit e tyre kanë ngritur shqetësimet për mungesën e mësimit të gjuhës gjermane, e cila nuk figuron si gjuhë e dytë e huaj e as që mbulon të gjitha paralelet e kësaj shkolle.
PejëKomente: 0 Vendosen tabelat me emërtime rrugësh në të gjitha vendbanimet e Pejës 11:51 / 20.09.2018 Peja ka nisur realizimin e projektit për vendosje tabelash të rrugëve nëpër të gjitha vendbanimet. Me identifikimin e vendeve, sipas hartave të pozicionimit dhe vendosjen fillimisht të shtyllave për tabela me emërtimin e rrugëve, po realizohet projekti që financohet nga Qeveria e...
PejëKomente: 0 Rajoni i Pejës ka rritje të nivelit të sigurisë së përgjithshme 14:19 / 14.09.2018 Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Pejës, Agim Kurmehaj, ka mbajtur takim me Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Pejës, kolonel Shaban Shalën, shefin e hetimeve rajonale, nënkolonel Agron Hasanaj, komandantet e stacioneve policore dhe shefat e hetimeve nën kompetencë të kësaj...
PejëKomente: 0 Në Shkollën Teknike të Pejës hapet qendra rajonale e karrierës 10:00 / 14.09.2018 Në hapësirat e shkollës së mesme teknike “Shaban Spahija” në Pejë, të enjten është hapur Qendra për Karrierë, që do të jetë në funksion për pesë komuna të këtij rajoni: Pejë, Istog, Klinë, Deçan dhe Junikut.
PejëKomente: 0 Telekomi ofron 31 lidhje të internetit të shpejtë për Spitalin e Pejës 16:20 / 06.09.2018 Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Gent Begolli është pritur të enjten nga Drejtori Ekzekutiv i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë, Dr. Skender Dreshaj, me të cilin kanë lidhur marrëveshje për ofrimin e internetit të shpejtë, në hapësirat e këtij...