Komuna e Pejës planifikon sivjet afro 7 milionë euro investime kapitale

PejëPostuar: 09:29 / 29.01.2018

Komuna e Pejës në planin e saj të investimeve kapitale për vitin 2018 ka planifikuar 6.7 milionë euro për projekte në fusha të ndryshme.

Kjo shumë e planifikuar për investime kapitale, siç thotë drejtori komunal i Financave, Jeton Abazaj, është më i madhi që Komuna ka akorduar të shpenzojë këtë vit, krahasuar me vitet e kaluar, shkruan sot “Koha Ditore”.

“Këtë vit Peja planifikon 6.7 milionë euro investime kapitale, që është shuma më e madhe e buxhetit për investime kapitale deri tashti në këtë komunë gjatë një viti nga arka komunale. Kjo shumë është historike për Komunën e Pejës”, thotë Abazaj. /InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.