Peja me koncept të ri për sigurinë publike "Vrojtuesit e Lagjes"

PejëPostuar: 15:51 / 25.01.2018

Në komunën e Pejës nga sot fillon aplikimi i konceptit të ri për sigurinë publike i quajtur “Vrojtuesit e Lagjes”.

Ky projekt po mbështetet nga DoI-ICITAP, do të implementohet nga Policia e Kosovës me përkrahjen e komunës.

Këtë projekt e prezentoi sot Drita Perizic këshilltare e lartë e sigurisë publike nga ICITAP.

Për mbarëvajtjen e projektit do të kujdeset ekipi i vrojtuesve të cilët përfaqësojnë pjesët urbane dhe rurale të komunës, bashkësit etnike dhe zonat specifike të komunës. /InfoKomuna/

MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...
PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...