Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni

PejëPostuar: 11:21 / 18.10.2018

Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.

Drejtoresha e kësaj drejtorie, Xhevahire Çeku-Kelmendi, thotë se inxhinieri i fundit i komunikacionit, që ka qenë në këtë drejtori ka dalë në pension, shkruan sot Koha Ditore.

“Qe 4 muaj prej që e kam marrë këtë detyrë kërkoj të shpallet konkursi, por nuk po shpallet. Rregullisht e kam përsëritur kërkesën në Bord të Drejtorëve që të shpallet konkursi për një inxhinier të komunikacionit. Mua po më thonë se e shpallin, por ende asgjë konkrete nuk ka nga shefi i personelit të Komunës”, ankohet drejtoresha.

Ajo tregon se kjo drejtori është duke operuar pa këtë inxhinier dhe mungesa e tij po shkakton probleme të mëdha në përgjithësi në punën e drejtorisë sonë.

GllogocKomente: 0 Mbretëria e Bashkuar dhuron kompjuterë për dy shkolla të mesme në Drenas 11:11 / 16.04.2019 Dy shkollat e mesme të Komunës së Drenasit, përkatësisht Shkolla e Mesme Profesionale “Fehmi Lladrovci” dhe Gjimnazi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, kanë pranuar kompjuterë për nxënës, donacion ky nga Mbretëria e Bashkuar përmes organizatës IPEDU.
PrizrenKomente: 0 Prizreni shpërndan farë misri për fermerët 14:13 / 19.04.2019 Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Egzon Elshani bënë shpërndarjen e farës së misrit, për përfituesit e projektit “Furnizimi me farë misri”.