Protestojnë banorët e Pejës, kundërshtojnë ndërtimin e autostradës Pejë-Zahaq

PejëPostuar: 09:32 / 12.07.2019

Banorët e komunës së Pejës do të protestojnë sot për të kundërshtuar ndërtimin e autostradës Pejë-Zahaq.

Ata po kërkojnë zhbllokimin e rrugëve dhe krijimin e kushteve për qarkullim të lirë.

“Me datën 12.07.2019 në orën 14:00 në Qyshkë afër objektit Proton qeramikës, banorët e Qyshkut, Pavlanit dhe Bllagajës dhe komuniteti i bizneseve në këtë lokacion mbajnë protestën e radhës për zhbllokimin e rrugës nga barrierat në relacionin Pejë-Zahaq dhe për krijimin e kushteve për qarkullim të lirë” thuhet në njoftimin e Këshillit organizativë.

Sipas tyre shteti ndërton infrastrukturë për të përmirësuar jetën e qytetarëve e jo për ta vështirësuar atë.

VitiKomente: 0 Në Viti u shkaktuan 196 zjarre nga janari deri në korrik 12:20 / 22.07.2019 Për shkaqet e mundshme të zjarrit dhe zjarre vëniet e qëllimta, si dhe rreziqet dhe pasojat ligjor, është mbajtur sot një tryezë ku është diskutuar rreth kësaj teme, e cila sidomos në sezonin veror, po shkakton dëme të konsiderueshme si në ekonomitë familjare,...