PodujevëKomente: 0 Gjendet një mjet shpërthyes në fshatin Dumnicë 10:47 / 24.04.2018 Policia njofton se një person ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes. Sipas Policisë, rasti ka ndodhur të hënën në fshatin Dumnicë të Podujevës, ë ora 13:55.
PodujevëKomente: 0 Në Podujevë mbillen lule për Ditën e Tokës 15:17 / 23.04.2018 Në kuadër të aktiviteteve të organizuara për shënimin e Ditës së Tokës, Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, bashkë me ekologët e rinj, kanë mbjellur lule në Parkun e Qytetit në Podujevë.
PodujevëKomente: 0 Konfiskohet një mitraloz në Podujevë 10:41 / 20.04.2018 Policia njofton se ka arrestuar një të dyshuar mashkull K-Shqiptar, pasi gjatë kontrollit në shtëpinë e tij është gjetur dhe konfiskuar një mitraloz i lehtë, prodhim kinez.
PodujevëKomente: 0 Llapjanit i konfiskohet drogë 13:16 / 19.04.2018 Policia ka arrestuar një të dyshuar në Podujevë pasi që gjatë legjitimimit dhe kontrollit i janë gjetur dhe konfiskuar nëntë qese me substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë, peshë prej 10.5 gramë, një komplet letra- rizlla.
PodujevëKomente: 0 Komuna e Podujevës përfiton grant nga DEMOS-i 16:52 / 17.04.2018 Komuna e Podujevës, falë performancës së mirë, është përfituese e një granti në vlerë prej 136,651 euro nga projekti i DEMOS-i, i cili është financuar nga Agjencia Zvicerane për Bashkëpunim dhe Zhvillim dhe MAPL.
PodujevëKomente: 0 Të premten Podujeva mban takim konsultativ për Hartën Zonale 15:14 / 12.04.2018 Kuvendi Komunal i Podujevës, nesër mban takimin konsultativ me qëllim të prezantimit të procesit të hartimit të Hartës Zonale të Komunës (HZK) dhe shkëmbim të opinioneve për të mundësuar gjithëpërfshirjen e palëve të interesit në programe, projekte...
PodujevëKomente: 0 Këshilltari komunal paralajmëron padi për mosmenaxhim të deponisë 16:41 / 11.04.2018 Këshilltari komunal i Organizatës së Ballit Kombëtar Demokrat (OBKD), Avni Islami, ka paralajmëruar padi ndaj personave juridikë për mosmenaxhim të mirë të deponisë së mbeturinave që gjendet në fshatin Dumnicë të Podujevës.
PodujevëKomente: 0 Prilli, muaj i regjistrimit falas për komunitetet RAE në Podujevë 14:12 / 30.03.2018 Me qëllim të ushtrimit të së drejtës së regjistrimit të lindjeve për komunitetin rom, ashkali dhe egjiptian, inkurajohen këto komunitetet për ta kryer këtë obligim ligjor FALAS gjatë muajit prill, në zyrën e gjendjes civile në Podujevë.
PodujevëKomente: 0 Podujeva vjet shfrytëzoi 94 për qind të buxhetit 16:23 / 28.03.2018 Kuvendi i Komunës së Podujevës ka miratuar sot Raportin financiar për vitin 2017, vendimin për bartjen e të hyrave vetjake nga viti 2017 në vitin 20l8 dhe vendime të tjera.
PodujevëKomente: 0 Veliu: KEDS-i po e lë Podujevën pa rrymë 13:39 / 23.03.2018 Kryetari i Komunës së Podujevës Agim Veliu, përmes një deklarate për opinion ka akuzuar Kompaninë për Shpërndarje të Energjisë Elektrike (KEDS) se po e lë pa rrymë komunën që ai e udhëheq.