"Pastrimi" vendos shporta të vogla për hedhjen e mbeturinave në Podujevë

PodujevëPostuar: 15:42 / 11.07.2019

Kompania Rajonale e Mbeturinave ''Pastrimi'' njësia Podujevë, ka bërë vendosjen e shportave të vogla për hedhjen e mbeturinave në disa pika të qytetit të Komunës së Podujevës.

Siç thuhet në njoftim, këto shporta janë donacion nga aksioni ''Ta pastrojmë Kosovën'', në të cilin ka marr pjesë edhe njësia e Podujevës.

"Së bashku për një ambient më të pastër!", thekson njoftimi i komunës së Podujevës. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 120 mijë euro për studimin e fizibilitetit për pesë projekte në Gjilan 10:34 / 22.07.2019 Pushteti komunal i Gjilanit ka ndarë 120 mijë euro për realizim të studimeve të fizibilitetit për pesë projekte komunale. Njëri ndër projektet zhvillimore, për të cilin do të realizohet studimi i fizibilitetit , është projekti i shpërndarjes së gazit natyror të...
VitiKomente: 0 Në Viti u shkaktuan 196 zjarre nga janari deri në korrik 12:20 / 22.07.2019 Për shkaqet e mundshme të zjarrit dhe zjarre vëniet e qëllimta, si dhe rreziqet dhe pasojat ligjor, është mbajtur sot një tryezë ku është diskutuar rreth kësaj teme, e cila sidomos në sezonin veror, po shkakton dëme të konsiderueshme si në ekonomitë familjare,...