Podujevë, nesër përurohet shtatorja e dëshmorëve

PodujevëPostuar: 14:51 / 30.01.2018

Komuna e Podujevës njofton se të mërkurën, në “Sheshin e Dëshmorëve” do të bëhet përurimi i shtatoreve të dëshmorëve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu, Edmomd Hoxha dhe Ilir Konushevci.

Në ceremoninë e përurimit të këtij monumenti do të marrin pjesë udhëheqës të institucioneve lokale dhe qendrore të Republikës së Kosovës, familjarë të dëshmorëve dhe përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta.

Përurimi i shtatoreve bëhet në përvjetorin e rënies së dëshmorëve Zahir Pajazit, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha. /InfoKomuna/

MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...
PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.
FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.