PrishtinëKomente: 0 Turqia investon në restaurimin e Hamamit të qytetit 12:57 / 25.04.2018 Është nënshkruar Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Komunës së Prishtinës, Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si dhe Republikës së Turqisë (Zyra e Kryeministrit dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim - TIKA), lidhur me investimet në Hamamin...
PrishtinëKomente: 0 Amendamente jokushtetuese kthejnë mbrapsht Projektligjin për Prishtinën 09:45 / 25.04.2018 Teksa autoritetet komunale shfaqën shpresën se miratimi i Projektligjit për Prishtinën është afër fundit, në takimin e së martës, Komisioni për Legjislacion e ka kthyer prapa këtë dokument me arsyetimin se ka shumë amendamente jokushtetuese.
PrishtinëKomente: 0 Kryeqyteti kërkon funksionalitet, jo pengesa e vonesa 17:36 / 24.04.2018 Instituti KLGI është duke ndjekur procesin e Ligjit për Kryeqytetin/Prishtinën dhe vlerëson se Komisionet e Kuvendit duhet ta trajtojnë këtë proces seriozisht dhe pa vonesa. Historiku i Ligjit dhe problemet tashmë e dhjetë vite po kthehen në pengesë për funksionalitet të...
PrishtinëKomente: 0 Lagjet ku "Termokosi" gjatë këtij viti fillon zgjerimin e rrjetit 10:32 / 24.04.2018 Ngrohtorja e qytetit Termokos ka paralajmëruar se këtë vit do të fillojë zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në disa lagje të kryeqytetit. Zyrtarë të "Termokosit" thonë se projekti i zgjerimit, në vlerë prej 10 milionë eurosh, është financim i Bankës...
PrishtinëKomente: 0 Komuna e Prishtinës ngrit nivelin e sigurisë rreth parkut të qytetit 09:50 / 24.04.2018 Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së në bashkëpunim me UN Habitatin dhe UN Women, është duke e realizuar projektin për Auditimin e Sigurisë dhe punëtorinë Bllok pas Blloku - Minecraft për intervenimet e nevojshme në lagjen rreth Parkut të Qytetit.
PrishtinëKomente: 0 "Kosova e para në rajon për aksidente" 11:15 / 23.04.2018 Sot, tri rrugët kryesore të Prishtinës do të jenë të mbyllura për dhjetë minuta, duke shënuar ditën vendore të përkujtimit të viktimave në komunikacionin rrugor. Aty do të realizohen tri performanca artistike dhe vetëdijesuese, ku do të jenë të...
PrishtinëKomente: 0 Sot mbyllen tri rrugë në Prishtinë! 11:08 / 23.04.2018 Gjatë ditëve të kaluara, rrugët në Prishtinë ishin bllokuar herë njëra herë tjetra, për zhvillimin e punimeve të ndryshme.