Komuna e Prishtinës mbështet fermerët me naftë me çmim të zbritur

PrishtinëPostuar: 15:30 / 14.05.2019

Kryetari Shpend Ahmeti ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me kompaninë ‘SHELL Kosova” për përkrahjen e fermerëve në Komunën e Prishtinës.

Përmes kësaj marrëveshje të gjithë fermerëve të regjistruar në Drejtorinë e Bujqësisë do t'u ofrohet mundësia e furnizimit me derivate të naftës me çmim të zbritur për 0.05 euro për litër (5 cent për litër).

Në këtë mënyrë përkrahen drejtpërdrejtë fermerët, nxitet përpunimi i tokës bujqësore dhe promovohet konsumimi i prodhimeve vendore. /InfoKomuna/

IstogKomente: 0 Kryetari Rugova priti në takim ministren e MAPL-së, Adrijana Hoxhiq 14:44 / 18.07.2019 Kryetari i Istogut Haki Rugova ka pritur sot, në takim ministren e Administrimit të Pushtetit Lokal, Adrijana Hoxhiq me të cilën bisedoi për bashkëpunimin që ka komuna e Istogut me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL).