Ndërtimi i parkingut nëntokësor, peng i ankesave rreth tenderit

PrishtinëPostuar: 10:46 / 16.05.2019

Drejtues të Komunës së Prishtinës e patën prezantuar para tre muajsh si projekt që ishte pothuajse gati për ta filluar në verë, ndërtimin e parkingut nëntokësor te Fakulteti i Filologjisë.

Por tani po deklarojnë se planet mund t’ua prishë ankesa e një operatori ekonomik e parashtruar në Organin Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSHP).

Në muajin shkurt të këtij viti drejtori për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota, pati thirrur një konferencë shtypi për të prezantuar me pompozitet se ndërtimi i parkingut pritet në nisë gjatë verës së këtij viti, shkruan sot Koha Ditore.

Ai pati thënë atëherë se më 16 korrik të vitit të shkuar ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së kompanive të kualifikuara, ku ishin katër kompani, dy nga të cilat më vonë janë tërhequr dhe në garë kanë mbetur vetëm dy të tjera.

Por tani njëra nga këto kompani ka paraqitur ankesë në OSHP kundër Komunës, të cilën gjë e konfirmojnë vetë drejtues të saj.

PrishtinëKomente: 0 Komuna e Prishtinës gjobit bizneset që shpërndajnë fletushka marketingu 12:06 / 20.05.2019 Inspektorati i Komunës së Prishtinës bën të ditur se kompanitë dhe bizneset që shfrytëzojnë fletushkat dhe broshurat si formë marketingu, janë njoftuar publikisht, se nga data 1 maj 2019, se secili rast i evidentuar do të gjobitet me 90 euro gjobë mandatore.
PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon me trajtimin e qenve endacakë 12:11 / 20.05.2019 Komuna e Prizrenit ka kontraktuar sërish një kompani për trajtimin e qenve endacakë, e cila do të jetë e angazhuar për dy vitet e ardhshme për kapjen e tyre, trajtimin duke përfshirë sterilizimin, vaksinimin dhe matrikulimin, përkujdesjen në qendrën e trajtimit dhe në rast...
PrishtinëKomente: 0 Përmbaruesit ndihmojnë Ujësjellësin “Prishtina” në mbledhjen e borxheve 11:33 / 20.05.2019 Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka nisur mbledhjen e borxheve nga konsumatorët borxhlinj përmes përmbaruesve privatë. Procedimi i lëndëve tashme ka filluar, i tha Radio Kosovës zëdhënësja Arjeta Mjeku. Sipas saj, borxhi total ndaj shërbimeve të ujësjellësit...