Nxënësit e shkollës "Pjetër Bogdani" performojnë në programin "Europafest"

PrishtinëPostuar: 13:47 / 15.05.2019

Përfaqësues nga Komuna e Prishtinës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe shkolla fillore “Pjetër Bogdani” janë pritur në takim nga përfaqësues të shkollës “European Middle School Vienna”në Vjenë.

Gjatë takimit u diskutuan mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në fusha të ndryshme të arsimit, e në veçanti u diskutua mundësia e hapjes së shkollës evropiane në vendin tonë.

Po ashtu, gjatë kësaj vizite nxënësit e shkollës fillore “Pjetër Bogdani”, përformuan në programin “Europafest” me këngët: “We are the World” dhe “Baresha”. /InfoKomuna/

PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon me trajtimin e qenve endacakë 12:11 / 20.05.2019 Komuna e Prizrenit ka kontraktuar sërish një kompani për trajtimin e qenve endacakë, e cila do të jetë e angazhuar për dy vitet e ardhshme për kapjen e tyre, trajtimin duke përfshirë sterilizimin, vaksinimin dhe matrikulimin, përkujdesjen në qendrën e trajtimit dhe në rast...
PrishtinëKomente: 0 Komuna e Prishtinës gjobit bizneset që shpërndajnë fletushka marketingu 12:06 / 20.05.2019 Inspektorati i Komunës së Prishtinës bën të ditur se kompanitë dhe bizneset që shfrytëzojnë fletushkat dhe broshurat si formë marketingu, janë njoftuar publikisht, se nga data 1 maj 2019, se secili rast i evidentuar do të gjobitet me 90 euro gjobë mandatore.
PrishtinëKomente: 0 Përmbaruesit ndihmojnë Ujësjellësin “Prishtina” në mbledhjen e borxheve 11:33 / 20.05.2019 Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka nisur mbledhjen e borxheve nga konsumatorët borxhlinj përmes përmbaruesve privatë. Procedimi i lëndëve tashme ka filluar, i tha Radio Kosovës zëdhënësja Arjeta Mjeku. Sipas saj, borxhi total ndaj shërbimeve të ujësjellësit...