"Termokosi" vazhdon ngrohjen e Prishtinës edhe pas të hënës

PrishtinëPostuar: 09:22 / 16.04.2019

Pasi që, mbi vendin tonë po mbretërojnë temperatura të ulëta, të cilat sipas parashikimeve meteorologjike do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme, NP “Termokos” Sh.A në koordinim me KEK-un ka vendosur që të vazhdojë furnizimin me ngrohje.

Afërdita Uka zëdhënëse e Termokos-it, i tha RTK-së se edhe pse ligjërisht sezoni i ngrohjes 2018/2019, në kushte normale klimatike do të duhej të përfundonte, të hënën vazhdimi i furnizimit me ngrohje është në harmoni të plotë me ligjet në fuqi dhe me rregulloret e ZRRE-së, sipas të cilave sezoni ngrohës mund të zgjatet në varësi të kushteve klimatike.

“Termokos” Sh.A do të vazhdojë të përcjellë me kujdes lëvizjen e temperaturave dhe në varësi të tyre do të vazhdojë të furnizojë me ngrohje të mjaftueshme dhe cilësore gjithë konsumatorët për aq kohë sa do të jetë e nevojshme.

Ajo bëri me dije se këtë vit do të shtrihet edhe rrjeti i “Termokos-it”, të rrjetit. “Ka shumë kërkesa për shtrirje të rrjetit. Do të zgjerohet në Lagjen “Kalabria”, në Rrugën “B”, etj”, tha ajo sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës.

GjilanKomente: 0 Gjilani mban seancë solemne kushtuar 20-vjetorit të çlirimit 13:42 / 12.06.2019 Për nder të 20-vjetorit të çlirimit, Kuvendi Komunal i Gjilanit ka mbajtur sot një seancë solemne, me pjesëmarrje të kryetarit Lutfi Haziri, Mehmet Halimit si Qytetar Nderi të kësaj komune, sikurse edhe të deputetëve, përfaqësuesve të policisë, prokurorisë,...
LipjanKomente: 0 Shënohet Dita e çlirimit në Lipjan 14:28 / 12.06.2019 Me rastin e 20-vjetorit të çlirimit të Komunës së Lipjanit, kanë nisur aktivitetet për shënimin e kësaj dite të rëndësishme duke filluar me një seancë solemne të Kuvendit të Komunës së Lipjanit.