Vendoset ndriçimi publik tek Fakulteti Teknik

PrishtinëPostuar: 11:20 / 14.10.2018

Mbrëmë është vendosur ndriçimi tek Fakulteti Teknik me c`rast tani ajo pjesë ka pësuar edhe ndryshime si dhe është zvogëluar rrezikshmëria.

Njoftimin për këtë gjë e ka bërë i pari i Prishtinës përmes një postimi në “Facebook”, ku edhe ka publikuar disa fotografi nga ky vend.

“Sonte u lëshua ndriçimi te Fakulteti Teknik. Tani mund të shëtiteni edhe të vraponi edhe natën”, ka shkruar Ahmeti krahas fotografive.

GjilanKomente: 0 Komuna e Gjilanit nis rrënimin e objekteve me rrezikshmëri të lartë 16:39 / 12.11.2018 Komuna e Gjilanit ka filluar sot largimin e mbetjeve ndërtimore nëpër qytet, të cilat prej kohësh kanë qenë një rrezik potencial për kalimtarët nëpër disa lagje dhe njëkohësisht ky aktivitet është duke u realizuar në fazën kur Gjilani po shënon hapa...
KaçanikKomente: 0 Kryetari Ilazi inspekton punimet në projektet kapitale 11:22 / 13.11.2018 Kryetari i Kaçanikut Besim Ilazi me bashkëpunëtorë, përcolli nga afër ecurinë e punimeve në disa projekte kapitale, të cilat janë duke vazhduar me intensitet të shtuar në ndërtimin e objektit të ri në shkollën fillore të Fshatit Kovaqec, projekt i financuar...