Komuna e Prizrenit publikon lejet e ndërtimit

PrizrenPostuar: 14:54 / 12.07.2019

Komuna e Prizrenit nëpërmjet ueb-faqes së saj zyrtare ka filluar t'i publikojë të gjitha lejet e ndërtimit që lëshohen nga ana e Drejtorisë së Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor.

Siç thuhet në njoftim, publikimi i lejeve ndërtimore po bëhet me qëllim të rritjes së nivelit të transparencës dhe qasjes së lehtë për qytetarët në dokumentet që janë në interes publik.

Në publikim të këtyre dokumenteve përfshihet kopja e planit, vendimi dhe pagesa e të gjitha lejeve që janë lëshuar.

Tashmë një pjesë e konsiderueshme e lejeve janë në ueb-faqe dhe po vazhdohet publikimi edhe i pjesës së mbetur.

Linkun për publikim të lejeve të ndërtimit e gjeni KËTU

VitiKomente: 0 Vitia shënon Ditën Botërore të Diabetit 14:40 / 14.11.2019 Komuna e Vitisë, konkretisht Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Viti, ka shënuar sot Ditën Botërore e Diabetit. Me këtë rast një ekip i QKMF-së, në qendër të qytetit të Vitisë, ka shpërndarë fletushka informative mbi këtë sëmundje...
Komente: 0 Planifikimi i duhur i buxheteve komunale, parakusht për zhvillim ekonomik lokal 14:34 / 15.11.2019 Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI) mbajti sesionin trajnues me temën “Korniza e Financave Lokale dhe Planifikimin Financiar”, e cila kishte për qëllim analizën e situatës aktuale të kornizës së financave lokale, e po ashtu planifikimin, menaxhimin dhe kontrollin financiar.