Pushojnë hetimet ndaj zyrtarëve të ATK-së

Postuar: 14:36 / 13.09.2017

Administrata Tatimore e Kosovës njofton se Prokuroria Themelore në Prishtinë ka pushuar hetimet ndaj disa zyrtarëve të ATK-së, nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

"Administrata Tatimore e Kosovës me datën 13.09.2017, ka pranuar nga  Prokuroria Themelore në Prishtinë - Departamenti për Krime të Rënda,  Njoftimin Nr. PP.I. Nr. 799/2015 datë 30.08.2017, me të cilin njoftohet ATK se pas përfundimit të hetimeve nuk ka ekzistuar dyshim i bazuar  lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare nga tre zyrtaret e ATK-së, dhe si rezultat i kësaj Prokuroria me Aktvendimin Nr. PP.I. Nr. 799/2015 datë 30.08.2017, ka pushuar hetimet ndaj zyrtareve të ATK-së", thuhet në njoftimin e ATK-së. 

ATK bënë të ditur se rasti ka të bëjë me kallëzimin penal të paraqitur nga Policia e Kosovës.

"Ky nuk është rasti i vetëm për të cilin Prokuroria e Shtetit ka pushuar hetimin ndaj zyrtareve të ATK-së, si rezultat i kallëzimeve penale të paraqitura nga Policia e Kosovës, prandaj ATK njofton opinionin publik se veprimet e ndërmarrura nga zyrtaret e ATK-së lidhur me këtë rast, por edhe për rastet e mëhershme të zyrtareve të hetuar të bëra publike në media, kanë qenë në harmoni të plotë me ligjin", thuhet në njoftim. /InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Plaçkitet një barnatore në Prishtinë 10:57 / 27.05.2018 Një person ka raportuar mbrëmë se dy persona të panjohur kanë plaçkitur në barnatoren e tij, me lokacion në Prishtinë.
DeçanKomente: 0 Fshati pa jetë i Deçanit 10:48 / 27.05.2018 Në skaj të një livadhi bie në sy një grumbull gurësh të mbuluar nga barishte. Dikur ata gurë kanë qëndruar të renditur njëri mbi tjetrin në mure të një shtëpie.
GllogocKomente: 0 Shenjëzohen rrugët ne Komunën e Drenasit 13:08 / 27.05.2018 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, gjatë ditëve të vikendit ka filluar implementimin e projektit të shenjëzimit horizontal të rrugëve në Komunën e Drenasit.