Rahovec, banorët e Drenocit nuk do të kenë më probleme me ujë të pijshëm

RahovecPostuar: 15:40 / 12.01.2018

Janë në përfundim punimet në “Hapjen e pusit dhe instalimi i pajisjeve përcjellëse për ujë të pijshëm në fshatin Drenoc”, projekt i cili financohet nga KRU “Gjakova” dhe Komuna e Rahovecit.

Pasi që në periudhat e thatësirave të mëdha, fshati Drenoc i Komunës së Rahovecit kishte vështirësi në furnizimin me ujë, nga ky muaj e tutje ky problem nuk do të ekzistojë më për këtë fshat, i cili numëron mbi 2000 banorë dhe mbi 270 konsumatorë.

Vlera investuese e projektit është: 16,927.10 €

Përfundimi i punimeve pritet të realizohet deri në fund të muajit janar 2018.
 

PrishtinëKomente: 0 Termokosi premton ngrohje kualitative për qytetarët e Prishtinës 10:15 / 24.09.2018 Termokosi i ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për sezonin e ri të ngrohjes. Zyrtarë të kësaj kompanie thonë se ngrohtorja ka kapacitete të mjaftueshme për të ofruar ngrohje kualitative për qytetarët e Prishtinës.
VitiKomente: 0 Qendra Rinore e Vitisë nënshkruan memorandum, punësohen disa të rinj 09:56 / 24.09.2018 Drejtoresha e Qendrës Rinore të Vitisë, Donjetë Sadiku, ka nënshkruar të premten një memorandum për bashkëfinancim në kuadër të projektit "Zhvillimi dhe Fuqizimi i Qendrave Rinore në Kosovë" i cili financohet nga Fondi për Demokraci i Kombeve të Bashkuara...
Komente: 0 Thëngjilli nuk do të përdoret më për ngrohje në shkolla 15:00 / 24.09.2018 Të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar që më herët janë ngrohur me thëngjill gjatë stinës së dimrit, nga ky vit nuk do të mundë ta përdorin këtë lëndë djegëse. Vendimin e ka marrë kohë më parë ministri i Arsimit, Shkencës dhe...