Investohet në lagjen e Epërme dhe në pjesë tjera të qytetit të Rahovecit

RahovecPostuar: 12:02 / 08.02.2018

Gjatë ditës së djeshme, operatori ekonomik i kontraktuar nga Komuna e Rahovecit me kërkesë të Përparim Krasniqi, drejtorit i Drejtorisë së Shërbimeve Publike ka filluar punimet në lagjen e Epërme në qytetin e Rahovecit për vënien në funksion dhe rregullimin e një trafo të energjisë elektrike dhe infrastruktura e nevojshme, si vendosja e gypave të betonit në kanalin e hapur, për të krijuar kushte për vendosjen e trafosë nga ana e KEDS-it.

Punimet për evitimin e problemeve me kanalizim fekal kanë vazhduar në rrugën që përshkon aksin rrugorë nga qyteti i Rahoveci me fshatin Drenoc. 

Aty është bërë lidhja e kanalizimit fekal, në pjesën ku ka qenë e pa rregulluar dhe pas këtij intervenimi, tani e tutje nuk do të ketë më probleme me kanalizim për banorët të cilët kanë pasur probleme të deri me tani./InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
Komente: 0 Gjoba prej 20 deri në 100 euro për qytetarët që ndotin ambientin 10:54 / 18.10.2018 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), Fatmir Matoshi, ka nënshkruar Udhëzimin administrativ për ndëshkime me gjoba mandatore. Përmes këtij udhëzimi administrativ, të gjithë personat fizikë që hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve apo djegin mbeturina do të...