Komuna e Rahovecit zgjat orarin për aplikim të subvencioneve

RahovecPostuar: 14:52 / 23.03.2018

Drejtoria për Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit, duke e parë fluksin e madhe të fermerëve gjatë ditëve të fundit dhe afatit të paraparë qe është deri më 31 prill, për aplikim për subvencione që jepen nga MBPZhR-ja, ka njoftuar të gjithë fermerët e komunës se më 24 dhe 31 mars (të shtuna), do të punohet me orar të rregullt nga ora 8:00 deri në ora 16:00.

Sipas njoftimit, fermerët mund të shfrytëzojnë këtë mundësi të ofruar nga i gjithë stafi i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural. /InfoKomuna/

LipjanKomente: 0 MI ndan mbi 1 milion euro për projektet rrugore në Lipjan 15:03 / 17.08.2018 Ministria e Infrastrukturës (MI), e përfaqësuar nga zëvendësministri Rexhep Kadriu me bashkpunëtorë, të premten vizituan komunën e Lipjanit për t’u takuar me të parin e kësaj komune, Imri Ahmeti.
GjilanKomente: 0 Gjilani mban sesion informues për fermerët gjilanas 16:40 / 17.08.2018 Në Komunën e Gjilanit sot është mbajtur sesioni informues me fermerë dhe kultivues të ndryshëm në sektorin e bimëve mjekësore aromatike, pastaj përmirësimin e konsistencës në furnizim, grumbullimin dhe ngritjen e kapaciteteve në pikat grumbulluese, por edhe potencialin...
KlinëKomente: 0 Funksionalizohet Komisioni për riintegrim në Klinë 13:39 / 17.08.2018 Komisioni komunal për riintegrim të personave të riatdhesuar deri tashti ka figuruar vetëm në letër si i formuar, por funksional nuk ka qenë në kuptimin e përgjegjësive që ka për vlerësimin e nevojave të personave të riatdhesuar, përfshirë edhe ndihmën...