QKMF në Rahovec merr donacion një autoambulancë

RahovecPostuar: 15:29 / 28.03.2018

Qendra Komunale e Mjekësisë Familjare (QKMF), në qytetin e Rahovecit nga sot e tutje do të ketë në dispozicion edhe një autoambulancë të marrë si donacion, nga mërgimtarët Sabit Shehu dhe Eldina Shehu Durguti, raporton InfoKomuna.

Në ceremoninë e dorëzimit të donacionit nga mërgimtaret të pranishëm ishin: kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, Samir Mustafa drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale dhe Jusuf Koronica, drejtor i QKMF-së.

Pas pranimit të çelësave të autoambulancës, kryetari Latifi i ka falënderuar mërgimtarët për dhënien e donacionit, siç e vlerësoi ai mjaft të rëndësishëm, për personelin që nga sot e tutje mund ta shfrytëzojnë këtë autoambulancë. /InfoKomuna/

VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...
LipjanKomente: 0 MI ndan mbi 1 milion euro për projektet rrugore në Lipjan 15:03 / 17.08.2018 Ministria e Infrastrukturës (MI), e përfaqësuar nga zëvendësministri Rexhep Kadriu me bashkpunëtorë, të premten vizituan komunën e Lipjanit për t’u takuar me të parin e kësaj komune, Imri Ahmeti.
MalishevëKomente: 0 Malisheva vazhdon mbajtjen e dëgjimeve publike për hartimin e buxhetit 13:42 / 17.08.2018 Në kuadër të hartimit të buxhetit për vitin 2019 dhe me qëllim të orientimit në investimet kapitale për vitin e ardhshëm, Komuna e Malishevës është duke zhvilluar dëgjime publike me qytetar, nëpër disa nga vendbanimet e saj, ku përmes këtyre dëgjimeve do...