Rahovec: KPF shqyrton Raportin 3 mujor financiar të vitit 2018

RahovecPostuar: 12:23 / 18.04.2018

Në kryesimin e kryesuesit të Kuvendit Komunal Afrim Dina, në prani të nënkryetarit të Komunës, Fatmir Iska, anëtarëve të KPF-së dhe përfaqësueseve të OSBE-së, sot u mbajt mbledhja e dytë e Komitetit për Politik dhe Financa të Komunës së Rahovecit për vitin 2018.

Pas diskutimeve nga anëtarët e KPF-së, të cilët ishin prezent në këtë mbledhje, për mbledhjen e Kuvendit u rekomanduan këto pika:

Shqyrtimi i Raportit 3 mujor financiar të vitit 2018,
Shqyrtimi i raportit të auditimit të brendshëm për DKA-në,
Formimi i Komisionit Komunal të Aksionarëve për Ndërmarrjen Publike-Stacioni i Autobusëve,
Propozimi i Kryetarit për marrjen e vendimit për ndarjen e pronës Komunale në shfrytëzim afatshkurtër 15 vjet personave juridik për grumbullimin e pemëve dhe perimeve në fshatin Xërxe dhe Propozimi i Kryetarit për ndarjen e mjeteve financiare për organizimin e festivalit “Anadrinia Jehonë”.

 

/InfoKomuna/

PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
SuharekëKomente: 0 Takim urgjent i zyrtarëve komunalë të Suharekës, shkak reshjet 16:45 / 17.08.2018 Është mbajtur takim urgjent në orët e paditës nga kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, i cili ka takuar zyrtarët e drejtorive të Shërbimeve Publike dhe të Urbanizmit, të cilët i ka urdhëruar që t’i kryejnë detyrat e tyre sipas agjendës së situatë...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...