ShtërpcëKomente: 0 Zhvillohet aksioni i pastrimi në Shtërpcë 08:42 / 24.03.2017 Organizata Mjedisore “Let’s Do It Kosova” po vazhdon edhe këtë vit me aktivitete vetëdijesuese për mbrojtjen e mjedisit në kuadër të Fushatës "Ta Pastrojmë Kosovën", të cilat po konkretizohen me aksione pastrimi nëpër lokacione të ndryshme të vendit.
ShtërpcëKomente: 0 Në Shtërpce i ati vret njërin fëmijë e tjetrin e plagos 13:18 / 21.02.2017 Një tridhjetepesë vjeçar nga Shtërpca, me inicialet D.K, ka therur foshnjat e veta 40 ditësh. Ndërsa njëra syresh ka vdekur, tjetra është transportuar për në Nish dhe raportohet se jetën e ka në rrezik, shkruan portali në gjuhën serbe, KoSSev, transmeton Koha.net. Lajmin...
ShtërpcëKomente: 0 Rruga për në Brezovicë, e pakalueshme 19:40 / 15.01.2017 Brezovica të dielën ka qenë e paqasshme për shumë qytetarë të Kosovës, që ishin drejtuar për ta kaluar ditën e vikendit.
ShtërpcëKomente: 0 Shtimja zë vendin e tretë për përmbushjen e premtimeve 22:35 / 18.12.2016 Sipas Institutit për Studime të Avancuara “GAP”, Komuna e Shtimes, pëmbush premtimet e fushates zgjedhore 47 për qind dhe me këtë ka arritë të zë vendin e 3-të në nivel vendi.
ShtërpcëKomente: 0 Plani "B" për Brezovicën në pritje të ligjit për investime strategjike 12:49 / 26.10.2016 Dhënia me koncesion e kompleksit turistik Brezovica do të mund të bëhet përmes Ligjit për Investime Strategjike - kur ky të hyjë në fuqi - apo edhe përmes përsëritjes së procedurave të tenderimit, të cilat do të fillonin nga pika zero, bëjnë të ditur...