Banorët e Brodit të rrezikuar nga gurët që po rrëshqasin nga punimet për autostradë

ShtërpcëPostuar: 13:54 / 31.07.2017

Ka dy vjet që banorët e fshatit Brod të Komunës së Shtërpcës janë të rrezikuar nga rrëshqitja e gurëve.

Banorët thonë që nuk janë kundër këtyre punimeve, veçse kërkojnë siguri, raporton KTV.

Këta banorë shumë herë e kanë lajmëruar policinë, por edhe përkundër ndërhyrjes së tyre, punimet kanë vazhduar. Ata thonë se kjo kompani nuk e ka marrë pëlqimin e banorëve kur ka filluar punimet në këtë zonë.

Në Ministrinë e Mjedisit dhe të Planifikimit Hapësinor thonë se inspektorati ka realizuar mbikëqyrje dhe se ky operator posedon pëlqimin e këtij dikasteri.

Ndërsa kompania e cila është duke kryer punimet në atë zonë, nuk ka kthyer përgjigje në pyetjet e KTV-së.

FerizajKomente: 0 Zvarritet prej 5 muajsh tenderi për mirëmbajtje dimërore rrugësh 11:36 / 23.01.2018 Komuna e Ferizajt sivjet ka dështuar ta kontraktojë ndonjë kompani të rregullt për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve nga bora, ndaj reshjet e fundit të borës, më saktë gjatë vikendit kanë shkaktuar telashe dhe vështirësi për qarkullim.
Komente: 0 Për 10 muaj mbi 623 milionë euro remitenca nga diaspora 12:18 / 23.01.2018 Gjatë 10 muajve të parë të vitit që lamë pas bashkatdhetarët tanë që jetojnë nëpër shtete të ndryshme të botës në formë të dërgesave në Kosovë kanë dërguar hiç më pak se 623.8 milionë euro, derisa gjatë...
KlinëKomente: 0 Kryetri Elezaj kërkon nga KEDS-i furnizim më të mirë të rrymës 16:42 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, është takuar me zyrtarët e Kompanisë rajonale dhe komunale të KEDS-it, me të cilët ka biseduar për gjendjen energjetike, furnizimin me rrymë elektrike dhe mundësinë e investimeve në këtë komunë.