ShtimeKomente: 0 Mbahet pjesa e parë e Maturës Shtetërore në Shtime 16:21 / 13.06.2019 Në Shtime të enjten është mbajtur Pjesa e Parë e Provimit të Maturës Shtetërore, ku nxënësit kësaj radhe sfiduan dijen e tyre vetëm në dy lëndë mësimore: Gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.
ShtimeKomente: 0 Komuna e Shtimes shënon Ditën e çlirimit 13:49 / 12.06.2019 Me rastin e 20-vjetorit të çlirimit të komunës së Shtimes, kanë nisur aktivitetet për shënimin e kësaj dite të rëndësishme duke filluar me një seancë solemne të Kuvendit të Komunës së Shtimes.
ShtimeKomente: 0 Shtime, stërvitje shkollore për vetëdijesim dhe mbrojtje nga termetet 12:26 / 13.05.2019 Me qëllim të zvogëlimit të rreziqeve nga termetet, Agjencia e Menaxhimit Emergjent e përkrahur nga Ministria e Brendshme për Emergjenca (AFAD) e Republikës së Turqisë, ka bërë stërvitjen shkollore me simulator të improvizuar në një kamion në Komunën e Shtimes.
ShtimeKomente: 0 Nis pastrimi i rrugëve dhe trotuareve në Shtime 16:06 / 11.04.2019 Komuna e Shtimes njofton se ka nisur pastrimi dhe largimi i dheut nga trotuari përgjatë rrugës “Uilliam Uoker”, projekt ky trevjeçar, i cili do të vazhdon edhe në rrugët tjera.
ShtimeKomente: 0 Shtimja nis vizitat sistematike në shkolla 12:08 / 26.03.2019 Drejtoria Komunale e Arsimit në Shtime, Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në bashkëpunim me Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare kanë filluar sot me realizimin e vizitave sistematike për nxënësit e shkollave fillore dhe atyre të mesme të ulëta...
ShtimeKomente: 0 Shtime, nisin punimet në deponinë e mbeturinave inerte 10:50 / 25.03.2019 Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Halil Halili, ka njoftuar qytetarët e komunës së Shtimes për shfrytëzimin e Lokacionit për hedhjen e mbeturinave Inerte sipas vendimit të miratuar nga Kuvendi i Komunës, në Zonën Kadastrale - Belinc.
ShtimeKomente: 0 Kryetari Ismajli riorganizon Drjetoritë në Komunën e Shtimes 13:10 / 04.03.2019 Kryetari Ismajli ka organizuar takim me drejtorët komunalë, ku me këtë rast ka prezantuar emërimin dhe riorganizimin e drejtorive komunale, atyre aktuale dhe dy drejtorive të reja Drejtoria për Inovacion dhe Zhvillim të Projekteve dhe Drejtoria e Prokurimit Publik.
ShtimeKomente: 0 Rrugët në Komunën e Shtimes janë të kalueshme 14:48 / 11.01.2019 Drejtori i Shërbimeve Publike në komunën e Shtimes, Halil Halili, gjatë ditës ka mbajtur takim me kompaninë e mirëmbajtjes së rrugëve në Shtime, pastërtinë dhe zjarrfikësit, ku tani raportohet se të gjitha rrugët janë të kalueshme.
ShtimeKomente: 0 KEDS-i vendos shtyllat standarde të largpërçuesve elektrikë në Shtime 13:40 / 17.12.2018 Inspektorati i Komunës së Shtimes përderisa ka nxjerrë një aktvendim të jashtëzakonshëm ndaj KEDS-it, lidhur me largpërçuesit në fshatin Pjetërshticë, që ka paraqitur rrezik për banorët, menjëherë ky distributor në fund të javës ka intervenuar...
ShtimeKomente: 0 Aksion pastrimi në komunën e Shtimës 14:11 / 27.11.2018 Let’s Do It ka njoftuar se në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” sot do të mbahet aksion pastrimi në Komunën e Shtimes.
ShtimeKomente: 0 Rinovohet objekti i Qendrës Rehabilituese në Shtime 13:39 / 16.11.2018 Qendra Integruese, Rehabilituese e të Sëmurëve Kronikë dhe Psikiatrikë në qytezën e Shtimes nga buxheti vetjak ka nisur rinovimin e përgjithshëm të objektit dhe modernizimin e reparteve me qëllim të trajtimit sa më të mirë të 65 pacientëve, sa ka gjithsej kjo...
ShtimeKomente: 0 Policia në Shtime nis projektin "Shtatori i sigurt 2018" 14:18 / 03.10.2018 Projekti “Shtatori i sigurt 2018” në komunën e Shtimes po vazhdon të mbahet, që ka për qëllim aktivizimin e policisë dhe të nxënëseve të shkollave, për të mësuar rregullat dhe zbatimin e tyre në trafik, për ta shtuar sigurinë e qytetarëve por...
ShtimeKomente: 0 Certefikohen fermerët e komunës së Shtimës 16:21 / 27.09.2018 Sot u çertifikuan 6 fermer të komunës së Shtimes me çertifikata Teknik i Blegtorisë, niveli i III sipas AKK (Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve), njofton InfoKomuna.