Ndriçohet rruga në Gjurakoc të Shtimes

ShtimePostuar: 15:13 / 13.12.2017

Nga Programi i EU-së për stabilizimin e komuniteteve III ( EU CSP III ) në Komunën e Shtimes, është nënshkruar marrëveshja në mes të IOM – it dhe komunës për realizimin e projektit ndriçimi publik në zonë të komuniteteve.

Përmes kësaj përfitues është fshati Gjurkoc. Ndërsa vlera e përgjithshme e projektit është 13,191.00 euro, Komuna e Shtimes në këtë projekt participon me 2,640 euro./InfoKomuna/

VushtrriKomente: 0 Në Vushtrri inspektorët mbikëqyrin vendosjen e flamujve në produkte 15:26 / 18.01.2019 Në zbatim të Urdhëresës së lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për caktimin e formës, përmbajtjes dhe përdorimin e flamurit mbi origjinën e produktit, Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se ka urdhëruar të gjithë operatorët ekonomikë që...
SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj identifikohet një viktimë e trafikimit, një i arrestuar 11:28 / 18.01.2019 Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media bëri të ditur se Njësia e antitrafikimit me qenie njerëzore (DhTQNJ) në Mitrovicë, më datën 17 janar 2019 ka realizuar një urdhërkontroll në dy lokacione të caktuara në rajonin e Mitrovicës, konkretisht në...