SkënderajKomente: 0 Komuna e Skenderajt shpërndan 1000 kontejnerë të mbeturinave 15:50 / 03.04.2018 Komuna e Skenderajt është në fazën e parë të implementimit të Planit Komunal për Menaxhimin e Mbeturinave. Një ndër objektivat e këtij plani është edhe zgjerimi i shërbimit të menaxhimit të mbeturinave. Andaj bazuar në objektivat e këtij plani, Komuna e...
SkënderajKomente: 0 Skenderaj mban ushtrimin fushor "Ujku 2018" (Video) 15:25 / 03.04.2018 Ushtrimi fushor "Ujku 2018" u organizua nga Komuna e Skenderajt në bashkëpunim me FSK-në (BRSh-BAT3) ku morën pjesë Policia e Kosovës, Zjarrfikësit e Skenderajt (NJPShZSh), (QKMF) dhe AME-ja (Qendra Emergjente Rajonale-Mitrovicë).
SkënderajKomente: 0 Skenderaj përfiton donacion për pajisje mjekësore nga Ambasada e Japonisë 13:19 / 20.03.2018 Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, së bashku me Drejtorin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Osman Veliu, Drejtorin e QKMF-së, Fazli Kadriu, morën pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të kontratave për projektet pëfituese që financohen nga...
SkënderajKomente: 0 UN-Habitat prezantoi planin e punës të hartës zonale në Komunën e Skenderajt 16:11 / 16.03.2018 Përfaqësues të UN-Habitat, në sallë e kuvendit komunal në Skenderaj prezantuan planin e punës të hartës zonale, gjatë prezantimit morën pjesë, Kryetari i Komunës së Skenderajt, z. Bekim Jashari, nënkryetari, z. Nuredin Lushtaku, Kryesuesja, znj. Fatbardha Haliti, si dhe...
SkënderajKomente: 0 Qytetarët e Skenderajt përfitojnë serra nga projekti IADK-së 14:59 / 16.03.2018 Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekimi Jashari, Drejtori për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Sokol Sallahu, dhe Zenel Bunjaku nga IADK- organizata joqeveritare (Iniciativa për zhvillimin e bujqësisë së Kosovës) morën pjesë në ceremoninë e ndarjes së serrave i mbështetuar nga...
SkënderajKomente: 0 Jashari e Blakaj flasin për Kompleksin Memorial në fshatin Marinë 15:15 / 13.03.2018 Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari së bashku me nënkryetarin e komunës Nuredin Lushtaku si dhe Drejtorin e Shërbimeve Publike Ibush Hetemi, pritën në takim Drejtorin e Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale Idriz Blakaj me bashkëpunëtorë.
SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj konfiskohen produkte me afat të skaduar 12:10 / 13.03.2018 Sektori i Inspektoratit i cili funksionon në kuadër të Drejtorisë për Shërbime Publike, gjatë aktiviteteve inspektuese në terren, në inspektime të rregullta apo edhe në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, ka hasur në produkte ushqimore dhe joushqimore të cilat nuk i...
SkënderajKomente: 0 Kryetari Jashari takon kryeparlamentarin e Maqedonisë 14:01 / 09.03.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari së bashku me kryetarin e Drenasit, Ramiz Lladrovci, në një vizitë miqësore dhe zyrtare që bënë në Shkup, takuan kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, si dhe deputetin, Artan Grubi.
SkënderajKomente: 0 Skenderaji dhe Drenasi, homazhe te Kompleksi Memorial në Prekaz (Foto) 11:29 / 06.03.2018 Për nder të manifestimit të 20 vjetorit "Epopeja e UÇK-së", rënies heroike të Familjes Jashari dhe Komandantit Legjendar Adem Jashari, stafi i Komunës së Skenderajt, së bashku me deputetë, asambleistë, përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta e...