Skenderaj dhe GIZ-i së bashku në trajtimin e mbeturinave

SkënderajPostuar: 16:20 / 01.02.2018

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, priti në takim përafqësues të organizatës gjermane GIZ, ku diskutuan për projektet në trajtimin e mbeturinave për të nxjerrë politika efikase në menaxhimin e tyre si dhe për vazhdimin e bashkëpunimit.

Kryetari Bekim Jashari dhe Kai Hofmann, menagjer i programit, nënshkruan një memorandum mirëkuptimi për trajtimin e mbeturinave, më qëllim të përmirësimit të gjendjes së mbeturinave në të ardhmen.

Kryetari Jashari, i falënderoi për përkrahjen e vazhdueshme dhe kontributin e tyre në Komunën e Skenderajt. /InfoKomuna/

PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...