SuharekëKomente: 0 Komuna dhe “Help”, ndihmojnë 40 biznese të vogla të Suharekës 13:42 / 23.04.2018 Projekti “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2017-2018”, ka filluar të zbatohet edhe në Komunën e Suharekës, ku sot kanë nënshkruar kontratat 40 persona dhe biznese të vogla nga kjo Komunë.
SuharekëKomente: 0 Nis aksioni për pastrimin e mjedisit në Suharekë 09:32 / 20.04.2018 Me moton “Vendi ynë, shtëpia jonë, shëndeti ynë – përgjegjësi e jona”, ka filluar aksioni vullnetar për pastrimin e ambientit, largimin e të gjitha mbeturinave përgjatë rrugëve kryesore dhe lokale, shesheve dhe hapësirave publike në të gjithë...
SuharekëKomente: 0 Në Suharekë nis projekti "Nga një të punësuar për familje" 15:35 / 19.04.2018 Nga Komuna e Suharekës, do të nis fushata për Projektin “Nga një të punësuar për familje” e cila do të përfshijë familjet me asistencë sociale të kategorisë së dytë e që në këtë Komunë ka rreth 176 familje.
SuharekëKomente: 0 Suhareka grumbullon mbeturinat e ngurta 12:19 / 19.04.2018 Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Haësinor, Albena Reshitaj dhe kryetari i Suharekës, bali Muharremaj, kanë vizituar deponinë legale ku po hedhen mbeturinat e ngurta.
SuharekëKomente: 0 Muharremaj fton edhe anëtarët e KPF-së në aksionin për pastrimin e mjedisit 11:05 / 18.04.2018 Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, në takimin e rregullt të KPF-së, ka ftuar anëtarët e këtij Komiteti por edhe shefat e grupeve dhe anëtarët e Kuvendit nga të gjitha subjektet politike që t’i bashkohen aksionit që vullnetar për pastrimin e ambientit.
SuharekëKomente: 0 Komuna e Suharekës me masa të shtuara për sigurinë në shkolla 14:50 / 17.04.2018 Ngjarjet e fundit që kanë ndodhur në Komunën e Suharekës, ku brenda disa ditësh kanë humbur jetën 4 persona, ka shtyrë institucionet komunale, posaçërisht kryetarin e Komunës, Bali Muharremaj, që të thërras takim urgjent të KKSB-së (Këshillit Komunal...
SuharekëKomente: 0 Suhareka do të shënojë Ditën e Tokës me pastrim të mjedisit 11:07 / 16.04.2018 Në mbledhjen e radhës të Këshillit të drejtorëve që u mbajt sot, u diskutua për shënimin e Ditës së Tokës e cila është me 22 prill. Në kuadër të kësaj date u tha se do të fillojë një aksion i madh i pastrimit të mbeturinave në...
SuharekëKomente: 0 Suhareka mban testin PISA - 2018 12:46 / 13.04.2018 Në Komunën e Suharekë u realizua testi "PISA2018", ku këtij testimit iu nënshtruan 28 nxënës nga katër shkollat fillore dhe 123 nxënës nga shkollat e mesme të Suharekës.
SuharekëKomente: 0 Vritet një i ri në Suharekë 16:32 / 10.04.2018 Rreth orës 13:38 minuta Policia në Suharekë ka pranuar një informacion për një rrahje të disa të rinjve që kishte ndodhur në Stacionin e Autobusëve në Suharekë.