Inspektohen punimet në fshatin Krushicë e Epërme

SuharekëPostuar: 15:22 / 13.09.2017

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, po vazhdon punën në terren me inspektimin e punimeve të projekteve që po realizohen nëpër mjedise të ndryshme të Komunës, njofton InfoKomuna.

Ai ka inspektuar punimet në fshatin Krushicë e Epërme ku ka shikuar për së afërmi ndërtimin e rrugës “Bafti Kodra” dhe rregullimin e oborrit të shkollës “Naum Veqilharxhi”, në këtë fshat.

/InfoKomuna/
GjilanKomente: 0 Gjilani inauguron çerdhen më të madhe në rajon, me vlerë 400 mijë euro 16:37 / 20.09.2017 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe drejtori i USAID-it në Kosovë, James Hope, me bashkëpunëtorët e tyre kanë inauguruar objektin e ri të çerdhes në lagjen “Dardania”, e cila kap koston e 400 mijë eurove, përderisa është bashkëfinancuar...
GllogocKomente: 0 Drenas: Miratohet buxheti për vitin 2018 mbi 14 milionë euro 08:50 / 20.09.2017 Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës të thirrur nga kryetari i Komunës, është miratuar buxheti i Komunës për vitin 2018 dhe buxheti i përgjithshëm për vitin e ardhshëm do të jetë 14,191,525, mbi 1 milion më shumë se vitin aktual,...