Kryetari Asllanaj inspekton punimet në rregullimin e infrastrukturës rrugore në Krushicë

SuharekëPostuar: 15:24 / 11.09.2017

Kryetari i Komunës, Sali Asllanaj me bashkëpunëtorë ka inspektuar punimet në rrugën “Sali Tahiri” në fshatin Krushicë.

Kjo rrugë që ka një gjatësi prej afro 1000 metra dhe ka një vlerë prej rreth 38 mijë euro, po shtrohet me kubëza betoni dhe do të përmirësoj kushtet për lëvizje banorëve të këtij fshati malor, transmeton InfoKomuna.

Kryetari Asllanaj ka biseduar edhe me banorët e kësaj lagje dhe i ka pyetur ata për kërkesat që kanë./InfoKomuna/

GllogocKomente: 0 Shenjëzohen rrugët ne Komunën e Drenasit 13:08 / 27.05.2018 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, gjatë ditëve të vikendit ka filluar implementimin e projektit të shenjëzimit horizontal të rrugëve në Komunën e Drenasit.
PrishtinëKomente: 0 Plaçkitet një barnatore në Prishtinë 10:57 / 27.05.2018 Një person ka raportuar mbrëmë se dy persona të panjohur kanë plaçkitur në barnatoren e tij, me lokacion në Prishtinë.