Muharremaj: "Nuk do të ketë bllokim të rrugëve nga bora"

SuharekëPostuar: 11:30 / 19.12.2017

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, ka mbajtur sot takim pune me anëtarë të Shtabit emergjentë të Komunës dhe me përfaqsues të mediave lokale.

Qëllimi i takimit ishte kordinimi i punëve rreth rasteve emergjente të reshjeve të borës që mund të ndodhin gjatë stinës së dimrit. Kryetari Muharremaj, ka thënë se ne do të jemi në gjendje gadishmërie çdo minutë. Nuk do të lejojmë bllokime të rrugëve dhe të qytetarëve siç ka ndodhur më herët, pavarësisht reshjeve të mëdha.

Unë së bashku me ju do të jem në teren vazhdimisht pa orar të caktuar. Kryetari gjatë takimit është interesuar për gjendjen e gadishmërisë të Kompanive të kontratktuara për këtë qëllim. Ndërsa nga mediat ka kërkuar që të kontribojnë në rast nevoje emergjente me publikime të lajmëve dhe me njoftime për qytetarët.

Në takim u tha se do të bëjmë të pamundurën që banorëve të Komunës së Suharekës, sidomos atyre të viseve malore t’ju sigurojmë lëvizje të lirë dhe zhbllokim të rrugëve gjatë dimrit.

/InfoKomuna/

MitrovicëKomente: 0 Policia me të arritura në Mitrovicë 15:58 / 23.01.2018 Stacioni Jugor i Policisë në Mitrovicë, ka prezantuar sot raportin e punës për vitin 2017, me ç’rast morën pjesë, kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, komandanti i Stacionit Policorë në Jug Ahmet Xhosha, zv.drejtoresha Rajonale , Nënkolone Afërdita...
KlinëKomente: 0 Kryetri Elezaj kërkon nga KEDS-i furnizim më të mirë të rrymës 16:42 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, është takuar me zyrtarët e Kompanisë rajonale dhe komunale të KEDS-it, me të cilët ka biseduar për gjendjen energjetike, furnizimin me rrymë elektrike dhe mundësinë e investimeve në këtë komunë.
PrishtinëKomente: 0 Afro 50 semaforë të dëmtuar nga moskujdesi në trafik 10:03 / 23.01.2018 Komuna e Prishtinës është dashur të intervenonte në së paku 50 raste të dëmtimeve të semaforëve, të vendosur nëpër udhëkryqet e qytetit, të cilët janë dëmtuar gjatë vitit 2017 si pasojë e kundërvajtjeve në trafik.