Muharremaj sheh nga afër kushtet e ShFMU “Lidhja e Prizrenit” në Budakovë

SuharekëPostuar: 12:51 / 18.12.2017

Gjatë qëndrimit në Budakovë, kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka vizituar edhe ShFMU “Lidhja e Prizrenit”.

Ai ka biseduar me drejtorin e Shkollës, Hajrush Bajraktari, për kushtet të cilat i ka kjo shkollë, pastaj ka bashkë biseduar edhe me nxënës dhe mësimdhënës të kësaj shkolle, raporton InfoKomuna.

Gjatë bisedës me nxënës, kryetari Muharremaj u interesua edhe për nivelin e dijës së këtyre nxënësve, duke i pyetur ata dhe duke u përgjigjur edhe në pyetjet që ata ia bënin kryetarit.

Më pas ai ka vizituar edhe ambientin sportiv , përkatsisht sallën e ping-pongut. Në ditët në vazhdim kryetari i Komunës do të vizitojë edhe fshatrat tjera, për të biseduar më për së afërmi me qytetarë, për t'i pyetur ata se si po kalojnë dhe cilat janë hallet dhe problemet e tyre.

PrishtinëKomente: 0 Vendoset ndriçimi publik tek Fakulteti Teknik 11:20 / 14.10.2018 Mbrëmë është vendosur ndriçimi tek Fakulteti Teknik me c`rast tani ajo pjesë ka pësuar edhe ndryshime si dhe është zvogëluar rrezikshmëria.
GjilanKomente: 0 Çarshia e praruar e Gjilanit 11:06 / 14.10.2018 Çarshia e vjetër ka ndryshuar krejtësisht pamjen. Kanë ndërruar edhe zejet që dikur ushtroheshin në të.
KlinëKomente: 0 Klina bëhet me Qendër të Kujdesit Ditor për fëmijët me autizëm 11:25 / 14.10.2018 Komuna e Klinës është bërë me Qendër të Kujdesit Ditor, e cila do të ofrojë shërbime ditore për fëmijët me autizëm, zhvillim të vonshëm, si dhe ngritjen e vetëdijes së popullatës së përgjithshme për trajtimin e fëmijëve të...