Kryetari Muharremaj viziton banorët e Budakovës

SuharekëPostuar: 11:18 / 18.12.2017

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj ditën e parë të javës e ka filluar në fshatin Budakovë, në fshatin më malor të kësaj Komune, ku shpesh banorët e kësaj ane gjatë stinës së dimrit janë ballafaquar me të reshurat dhe me vështirësi kalimi.

Kjo edhe ishte tema e bisedës me banorë të Budakovës: se si t’ia dalin dhe si të mobilizohen në rast të reshjeve të mëdha.

Kryetari Muharremaj, u interesua edhe për çështje tjera me banorët e fshatit Budakovë, ka biseduar me ta miqësisht edhe për gjendjen ekonomike dhe për infrastrukturën ne këtë fshat.

Ai ju ka premtuar atyre se do t'i vizitojë më shpesh. /InfoKomuna/

Komente: 0 Për 10 muaj mbi 623 milionë euro remitenca nga diaspora 12:18 / 23.01.2018 Gjatë 10 muajve të parë të vitit që lamë pas bashkatdhetarët tanë që jetojnë nëpër shtete të ndryshme të botës në formë të dërgesave në Kosovë kanë dërguar hiç më pak se 623.8 milionë euro, derisa gjatë...
FerizajKomente: 0 Aliu dhe Avokati i Popullit flasin për të drejtat e njeriut 14:14 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, gjatë ditës së sotme ka pritur në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari, i shoqëruar edhe nga bashkëpunëtorët e tij. Gjatë këtij takimi janë diskutuar një mori çështjesh që përfshihen në misionin e Institucionit...