Zgjidhet problemi i vazhdimit të punimeve në rr. "Sali Tahiri" në Suharekë

SuharekëPostuar: 13:17 / 15.12.2017

Kryetari i Komunë së Suharekës, Bali Muharremaj, sot ka dalë në terren dhe ka vizituar disa nga Projektet që janë në realizim e sipër dhe ato që kanë probleme në realizim.

Një projekt i tillë ishte edhe rruga" Sali Tahiri " në fshatin Krushicë të Poshtme, të cilin problem e ka zgjidhur kryetari i Komunës në bisedë me banorët e fshatit, me mbikqyrësat dhe punkryesin, përcjell InfoKomuna.

Menjëherë pas këtij takimi do të fillojnë punimet në ndërtimin e kësaj rruge e cila do të shërbejë në të mirë të banorëve të Krushicës së Poshtme.

Kryetari Muharremaj do të vizitojë edhe projektet tjera gjë ditës sot dhe në ditët në vijim. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Çarshia e praruar e Gjilanit 11:06 / 14.10.2018 Çarshia e vjetër ka ndryshuar krejtësisht pamjen. Kanë ndërruar edhe zejet që dikur ushtroheshin në të.
MalishevëKomente: 0 Vetëm Malisheva s'e dorëzon buxhetin për vitin 2019 23:30 / 14.10.2018 Veç një komunë nuk e ka dorëzuar buxhetin te Ministria e Financave për vitin e ardhshëm. Një hap të tillë e kanë bërë edhe komunat veriore. Ndërsa në Malishevë, përplasjet politike, rrezikojnë ta lënë komunën me buxhet të njëjtë...
KlinëKomente: 0 Klina bëhet me Qendër të Kujdesit Ditor për fëmijët me autizëm 11:25 / 14.10.2018 Komuna e Klinës është bërë me Qendër të Kujdesit Ditor, e cila do të ofrojë shërbime ditore për fëmijët me autizëm, zhvillim të vonshëm, si dhe ngritjen e vetëdijes së popullatës së përgjithshme për trajtimin e fëmijëve të...